Exposició al Cafè Orlandai

En motiu de la celebració de la Festa Africana que organitza cada any la Casa Orlandai, Mabuda exposa una mostra de les teles que podeu comprar a la pàgina web. La mostra està exposada al Cafè Orlandai (C/Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona), la cafeteria de la Casa. L’exposisió és gratuïta i la podeu trobar durant tota aquesta setmana.

Esperem que us animeu a passar pel Cafè i veure d’aprop l’exposició. Esperem que us agradi.

Mabuda.

Exposició al Cafè Orlandai
————————————————————————————————————–

Con motivo de la celebración de la Fiesta Africana que organiza cada año la Casa Orlandai, Mabuda expone una muestra de las telas que podéis comprar en la página web. La muestra está expuesta en el Cafè Orlandai (C / Jaume Piquet, 23 08017 Barcelona), la cafetería de la Casa. La exposisión es gratuita y la podéis encontrar durante toda esta semana.

Espero que os animéis a pasar por el Cafè y ver de cerca la exposición. Espero que os guste.

Mabuda.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.